Contact

byionutzz@yahoo.com

duminică, 14 februarie 2010

miercuri, 10 februarie 2010

Clip Anda Adam – Love On You

Filmarile s-au desfasurat in urma cu o luna la studiourile Atlantis, in regia lui Iulian Moga. Piesa a fost compusa de Mihai Ristea (Montuga).

marți, 9 februarie 2010

Spike face Scandal cu ajutorul a 60.000 de Wati

Spike tine neaparat ca lansarea albumului “Ramanem Prieteni” sa fie cel mai zgomotos eveniment de hip-hop din acest an: ne-a pregatit 60.000 de wati, ca sa se asigure ca auzim clar fiecare beat, fiecare vers.
 
Cu ajutorul lui Dax (fostul inginer de sunet al lui Stefan Banica Jr) si al firmei sale (Digital Audio Expert) va aduce o instalatie NEXO de peste 60.000 de Wati… Echipamentele NEXO sunt folosite si la evenimente internationale precum Eurovision si MTV Video Music Awards, NEXO fiind printre liderii de pe piata de instalatii de sunet.
Spike a declarat:
Mi-am dorit mult ca aceasta lansare sa fie un spectacol deosebit in ceea ce priveste locatia si sonorizarea. Cu 60.000 de wati vor tremura si hainele de pe noi si se va auzi impecabil. Am ales Jet Set Events Hall pentru ca este o locatie foarte incapatoare si condusa de o echipa care s-a implicat serios in organizarea acestei lansari. Sper ca totul sa iasa perfect.

Concertul de lansare va fi joi, 11 februarie, de la 22, in Jet Seet Events Hall (situat pe Bd. Libertatii nr. 1, in fostul Rond Cosbuc, zona Unirii). Artistul va fi insotit pe scena de Maximilian, Grasu XXL, Guess Who si Agresiv.
Vom fi prezenti alaturi de ei pe tot parcursul zilei de joi, cand vor tine repetitiile, pentru a va tine la curent cu numeroase poze si detalii ‘de culise’. winking Acestea vor fi postate simultan si pe Tu-r.ro , site-ul turneului national pe care Guess Who il va sustine impreuna cu Spike in peste 20 de orase ale tarii incepand cu 12 februarie.

luni, 8 februarie 2010

Single Cover Official : Anda Adam & Connect-R – Surrender

 

Coperta pentru Surrender nu trebuia sa apara atat de repede, dar Ada s-a gandit sa ii facem o surpriza Andei Adam si am facut-o ca sa o putem lansa mai repede ;;). Asa ca l-am contactat pe Edward si ne-a ajutat cu niste poze :P, iar pe aceasta cale ii multumim!
Asadar, sper sa va placa noua coperta oficiala a melodiei inscrisa la Selectia Nationala Eurovision 2010.

Guess Who - Locul Potrivit (Clip Official 2010)

 Baietii de la catmusic au lansat astazi clipul Original al melodiei Guess Who - Locul Potrivit
Vizionare placuta :P .

Filmari Clip Dalma – I’m Running (Eurovision 2010)

Clipul a fost regizat de Luminita Dumitrescu, iar pentru coregrafie s-a lucrat cu Edi Stancu. Pentru promovarea piesei Dalma impreuna cu Cornel Ilie vor pleca intr-un turneu de 10 zile prin tara, denumit generic “Running for Oslo“.

La Multi Ani Bitza!

Bitza este sarbatoritul zilei, artistul implinind 31 de ani! Echipa lansari-muzica.blogspot.com ii ureaza un calduros LA MULTI ANI.
Daca anul trecut ziua de nastere l-a prins in club Gossip, la lansarea celui de-al 4lea album al sau – " Sufletul Orasului ", anul asta a petrecut intr-un mod asemanator: in Maxx, la lansarea noului album "Goana dupa fericire".

duminică, 7 februarie 2010

David Guetta va colabora cu Rihanna

Da, ati citit bine! Se pare ca frumoasa din Barbados, Rihanna, se va alatura in curand unei liste cu nume impresionante ce l-au ajutat pe David Guetta sa devina celebru in intreaga lume. Dupa Kelly Rowland, Akon, Kid Cudi, Estelle si Black Eyed Peas, a venit si randul lui RiRi sa lucreze cu DJ-ul francez.

 
Momentan, nu se stie exact pentru ce vor inregistra cei doi: ori pentru un nou album al lui Guetta, ori pentru re-lansarea deja anuntata ca fiind oficiala. Cert este, insa, ca sunt foarte curios cum o va prinde pe Rihanna stilul dance. Pana acum, mix-urile francezului au scos ce era mai bun din toti artistii, iar ‘One Love‘ a avut un succes enorm tocmai datorita acestui fapt.
Asadar, ramane de vazut cum va suna aceasta inedita colaborare. Ce parere aveti :P ?

Anda Adam & Connect-R – Surrender (Eurovision Official Clip 2010)

Dupa ce au fost auzite toate piesele participante la Selectia Nationala Eurovision 2010 si au ajuns toate in online, acum incep sa ajunga pe internet si clipurile de promovare.
Primul care a ajuns pe internet este cel al Andei Adam cu Connect-R la piesa “Surrender” pe care va invitam sa il vizionati in continuare.  Enjoy !

Danny Merx Feat. Majuri - Bring The Sunshine (Deepside Deejays Remix)

Un alt remix aparut in luna decembrie 2009, la label-ul australian Velcro, la piesa "Bring The Sunshine" a producatorului de origine australiana Danny Merx. Enjoy!

sâmbătă, 6 februarie 2010

Lucia Dumitrescu - See you in heaven Michael (Eurovision 2010)

In urma cu ceva timp va spuneam ca Lucia Dumitrescu s-a hotarat sa participe la Eurovisionul de anul acesta pentru piesa compusa de Mircea Romcescu, caruia juriul i-a recomandat schimbarea vocii.

Iata ca a aparut pe internet si varianta piesei “See You In Heaven Michael” cu vocea Luciei pe ea. Sa o ascultam:


vineri, 5 februarie 2010

Akcent - Love Stoned (Official 2010)

Se pare ca baietii de la Akcent au venit cu o piesa noua pe 2010 Akcent - Love Stoned (Official 2010) :d
Va las sa o ascultati , poate si o parere mica despre ea :)

IVANA - 5 FEBRUARIE (Official 2010)

In premiera o noua piesa semnata IVANA - 5 FEBRUARIE (Official 2010)

Lora - Real man (Official 2010 New Single )

Astazi a , aparut pe site-uri o noua piesa semnata Lora ...
Auditie placuta :)

joi, 4 februarie 2010

Sonya Trifan - Dance Floor [In Premiera ]

Asculta-ti o noua piesa in premiera semnata Sonia Trifan - Dance floor

Hotel FM - Come As One (Official 2010 Eurovision)

Inca putin si vom putea asculta toate piesele din acest an de la Eurovision… Pe contul oficial de YouTube Hotel FM a fost facuta ieri premiera piesei “Come as one” (muzica Gabriel Baruta, versuri Alexandra Ivan). Azi se va filma si videoclipul de promovare pt aceasta piesa.

Piesa a strans cele mai multe puncte la preselectie (la egalitate cu “It’s not too late” – Paula Seling & Kamara), insa juriul a recomandat compozitorului sa schimbe interpretul, deoarece David Bryan nu are cetatenie romana. Se pare insa ca nu este nicio problema daca acesta participa ca facand parte din trupa Hotel FM… Astfel, piesa va fi interpretata de britanicul David Bryan (voce) + compozitorul piesei, Gabriel Baruta (chitara + backing vocals) + 2 backing vocals: Vicky Sava & Marius Vaduva. Pe scena vor avea si doi dansatori: Mihut Lennon si Diana Marmareanu.

miercuri, 3 februarie 2010

Doddy - Bibelou

In premiera cel mai nou single semnat Doddy, intitulat “Bibelou“. În prezent, Doddy abordează un stil puţin mai “comercial” decât cel cu care ne-a obişnuit, lucrând la un EP care va conţine în jur de 7-8 piese, printre care se numără şi “Bibelou“.

Instrumentalul a fost realizat de Neko si Petter Zaad , de text şi linii melodice s-a ocupat Doddy, melodia fiind mixată şi masterizată în Starbax Studio.